Založ si blog

Amerika je Amerika a Slovania sú Slovania, to je fakt

Je veľmi zaujímavé pozorovať správanie sa ľudí. Ak sa na veci pozriem z nadhľadu, ako nezávislá osoba, zhodnotím fakty, dopracujem sa k veľmi zaujímavému výsledku.

Človek je tvor, ktorý potrebuje nepriateľa. Ak žije v spoločnosti bez kriminality, v spoločnosti, kde sa nemá na kom vyzúriť, potom vzniká problém. Asi to ma geneticky dané. Stále si potrebuje dokázať, že je niečo viac, ako ten druhý.

Pred niekoľkými rokmi boli najväčší problém Rómovia. Vytvárali sa skupiny, ktoré proti ním bojovali. V rómskych osadách sa vytvárali skupinky, ktoré okrádali gadžoch. Odrazu nastal mier a harmónia. Aspoň v mojom okolí. Čím to len bude, že odrazu je Cigán náš. S Cigánom sa porozprávame s Cigánom sa kamarátime. Proti Cigánovi odrazu nič nemáme. Ľudia na Slovensku sú odrazu k sebe milší. Máme konečne spoločného nepriateľa. Tým sú migranti, ktorý sú pre nás cudzí a na ktorých sa môžeme vyzúriť.

V minulosti veľké množstvo ľudí nadávalo na Rusov hlavne tí, ktorí boli v Rusku v období, keď sa Rusko spamätávalo z vojny. Nevzdelaní ľudia porovnávali Rusko a ich zničenú celú krajinu s USA, na ktorej území sa v druhej svetovej vojne nebojovalo. Títo ľudia si myslia že Rusko je v takom stave, ako bolo pred 50 rokmi.

Rusi sa zase dostali do povedomia a odrazu sme zistili, že Rusi sú nielen výzbrojou, ale aj vývojom ďaleko pred nami. A ak by sme ostali v socializme, neboli by sme na tom o nič horšie, ako sme na tom teraz. A možno by sme ani neboli lacná pracovná sila pre vyvolené štáty EU.

Situácia sa stále vyhrocuje a ide do tuhého. Stále väčšie množstvo ľudí premýšľa o tom,  čo ja vlastne s Američanom mám, veď ho ani nepoznám. Ja mu ani nerozumiem. Za koho vlastne mám bojovať? Čo vlastne USA pre mňa spravili? Prečo celá EU je nimi tak posadnutá? Je to len propaganda?  V slovenskom rozhlase ide 60 % pesničiek po anglicky.  Prečo veď je to slovenský  rozhlas?

Mám sa pridať k Nemcom a USA a bojovať proti Rusom, proti národu, ktorému vďačíme za život? Veď Rusi nás zachránili pred tým, aby si nás Nemci zotročili. Aj keď sa im to nepodarilo pred 50 rokmi zbraňami, zase sa o to pokúšajú iným spôsobom. Diktujú nám pravidlá, ktoré vedú k našej záhube a nám nič iné neostáva len sa zase spoliehať na Rusov, že vo svete spravia poriadok.

Vštepujú nám do hláv, že Rusi sú zlí, že Rusi môžu za všetko zlé.  Stačí sa na to pozrieť nezaujate. Rusi tu boli, pomohli nám, oslobodili nás od Nemcov, keď sme ich tu nechceli, nechali nás na pokoji a od nás odišli. Stalo sa tak v roku 1990. Bez násilia a bez veľkých slov. Bez bombardovania a bez americkej demokracie. Nesúhlasili sme s ich názormi a nechali nás na pokoji. To je fakt, ktorý sa nedá vyvrátiť.

Ako by sa zachovali Američania v podobnej situácií? Asi si to každý vie domyslieť. Nastolili by u nás demokraciu. Máme šťastie že žijeme blízko Ruska, ktorého sa Američania boja, ináč by tu už bola americká demokracia. Američanom ide len o jedno – o zisk.

Uvediem príklad, ako to vyzerá v rodine. Keď sú súrodenci rozhádaní, a ak niekto zaútočí na súrodenca, brat mu pomôže bez ohľadu nato, ako je na neho nazlostený. Ak je rodina rozhádaná, a ak príde do tuhého, na hádky sa zabudne a odrazu sa všetci spoja proti spoločnému nepriateľovi. Rovnako je to aj s národmi. V prípade konfliktu ako zareagujú slovanské národy? Pôjdu proti sebe?

Budem konkrétny, ak by došlo ku konfliktu medzi Amerikou a slovanským národom Ruskom, kto vie ako by to dopadlo. Na sociálnych sieťach nájdete odpoveď.

Ak chceme, aby na celej zemi zavládol mier, neostáva nám nič iné, len investovať do kozmického výskumu a čím skôr nájsť spoločného nepriateľa na inej planéte. Jedine vtedy sa celá zem zjednotí proti spoločnému nepriateľovi.

Naozaj žijeme v 21. storočí?

13.12.2019

Mal som 6 rokov. Išiel som s mamou okolo zaujímavej budovy a opýtal som sa, kto v tej budove býva. Zaujala ma aj zaujímavá anténa. Odpoveď mojej mami bola nasledovná: V tejto budove nikto nebýva, ale ľudia sa tam chodia modliť, vzdávať úctu bytosti, ktorú si vymysleli a prosia ju o ochranu pred všetkým zlým. A ta anténa je kríž, ktorý symbolizuje utrpenie. [...]

Výborný biznis? Neverím

14.01.2019

Posledné dva roky mám každý deň niekoľko telefonátov, ktoré mi komplikujú život. Človeka to dosť otravuje. Hlavne ak šoféruje, odstaví auto, volá späť a nedá sa dovolať. Keďže podnikám, dvíham všetky prichádzajúce hovory. A volám aj späť. V telefóne sa ozve mladý hlas: „Dobrý deň, sme firma, ktorá sa zaoberá investovaním peňazí…“ A [...]

Dotáciou občan neušetrí

04.02.2017

Pozeral som televízne noviny a odrazu som tam zbadal ľudí, ktorí vyzerali ako zmoknuté kurence a nechápali, prečo ľudia nevyužívajú dotáciu na zateplenie rodinného domu, keď je taká výhodná. Dokonca ju zvýšili z 30 na 40 percent a stále nič. Chúďatka, kšeft im nevyšiel. Naša vláda stále nechce pochopiť, že občania slovenskej republiky nie sú sprostí. Aj keď [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:22

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 11
Celková čítanosť: 79005x
Priemerná čítanosť článkov: 7182x

Autor blogu

Kategórie